Θεραπεία με βεντούζες (Facial Cupping)
Διάρκεια Θεραπεiας
45'
Θεραπεία με βεντούζες (Facial Cupping)

Οι βεντούζες προσώπου ( Facial Cupping ) είναι μια εναλλακτική θεραπεία για την τόνωση του δέρματος και των μυών του προσώπου. Η αναρρόφηση που προκαλούν, διεγείρει την επιδερμίδα και τους μύες του προσώπου με αποτέλεσμα να επιταχύνεται η κυκλοφορία του αίματος τοπικά και κατ’ αυτόν τον τρόπο αποσυμφορίζονται η ένταση και οι σφιγμένοι μύες του προσώπου .

Είναι μια παραδοσιακή θεραπεία αναζωογόνησης και αντιγήρανσης που εφαρμόζεται σε όλο τον κόσμο επειδή είναι ασφαλής, ευχάριστη και εξαιρετικά αποτελεσματική.

Η ιστορία της ξεκινά περίπου πριν 3000 χιλιάδες χρόνια. Έχει τις ρίζες της στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική αλλά και στην αρχαία Αίγυπτο. Αναφορές επίσης  για το μασάζ με βεντούζες υπάρχουν και στα κείμενα του Ιπποκράτη.

Πως λειτουργεί η θεραπεία facial cupping;

Αρχικά καθαρίζουμε καλά το πρόσωπο και κάνουμε peeling για να δράσουν ακόμα πιο αποτελεσματικά οι βεντούζες κατά την ώρα του μασάζ.

Μετά περνάμε στο κυρίως μέρος της θεραπείας με τις βεντούζες. Η ελαφρά αναρρόφηση που προκαλείται κατά τη διάρκεια του μασάζ με τις βεντούζες, διοχετεύει περισσότερο αίμα κάτω ακριβώς από το βεντουζάκι. Η υπεραιμία που προκαλείται κάτω από το βεντουζάκι, αλλά και στις γύρω περιοχές προωθεί το σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων.

Αναλυτικά αυτή η ελαφρά αναρρόφηση που προκαλεί το βεντουζάκι, βοηθά στο να διαχωριστούν λίγο τα διαφορετικά στρώματα της επιδερμίδας δημιουργώντας τεχνητά ένα “μικρο-τραύμα”. Έτσι πλημμυρίζει η περιοχή, με λευκά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια και με άλλα θρεπτικά συστατικά για να “ιαθεί” η περιοχή. Αυτό λειτουργεί ευεργετικά για όλα τα κύτταρα του προσώπου και βοηθά στην ανάπλαση τους.

Αφού τελειώσει το μασάζ με τις βεντούζες, την ώρα που έχουν ανοίξει οι πόροι του προσώπου, εφαρμόζουμε μια μάσκα προσώπου, με μία κρέμα που απορροφάται στον μέγιστο βαθμό, κάνοντας το πρόσωπο σας ακόμα πιο λαμπερό και ανανεωμένο.

Θεραπεία με βεντούζες (Facial Cupping)
Ποια είναι τα οφέλη που επιφέρει το μασάζ με βεντούζες προσώπου;
  • Αυξάνει την μικροκυκλοφορία με αποτέλεσμα την οξυγόνωση της επιδερμίδας.
  • Βοηθά στην λεμφική παροχέτευση.
  • Βελτιώνει την υφή του δέρματος και του συνδετικού ιστού.
  • Διεγείρει τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Χαλαρώνει και αποσυμφορίζει τη μυϊκή ένταση.
  • Μειώνει τυχόν σημάδια ή ρυτίδες στο πρόσωπο.
  • Βοηθά την σύσφιξη σε πηγούνι, λαιμό και ντεκολτέ.
  • Μειώνει τα οιδήματα.
  • Βελτιώνει τη ρύθμιση της λιπαρότητας του προσώπου.
  • Βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών των προϊόντων που χρησιμοποιείτε.
Συχνότητα συνεδρίας

Συνιστάται μία συνεδρία την εβδομάδα για τις πρώτες πέντε εβδομάδες. Στην συνέχεια συνιστάται συνάντηση συντήρησης μία φορά τον μήνα.

Συνδυάστε τη θεραπεία με ενυδάτωση προσώπου!

 

Μάθε την τιμή
40€
Back to top of page
Update cookies preferences