Καθαρισμός και σχήμα φρυδιών
Διάρκεια Θεραπεiας
15'
Καθαρισμός και σχήμα φρυδιών

Ο καθαρισμός φρυδιών είναι η αφαίρεση της περιττής τριχοφυΐας χωρίς να επηρεαστεί το βασικό σχήμα των φρυδιών. Το σχήμα των φρυδιών επηρεάζει όλα τα στοιχεία του προσώπου, αναδεικνύει τα μάτια, ανορθώνει το βλέμμα και δημιούργει ένα φυσικό οπτικό λίφτινγκ.
Για να δώσεις στα φρύδια σου τέλειο σχήμα καλό θα ήταν πριν κάνεις οτιδήποτε να επισκεφτείς πρώτα έναν ειδικό ο οποίος θα σε συμβουλεύσει και θα σε καθοδηγήσει.

Συχνές Ερωτήσεις
  • Πώς γίνεται ο καθαρισμός φρυδιών;
    Ο καθαρισμός των φρυδιών γίνεται με τσιμπιδάκι, ειδικό κερί ή κλωστή που μας επιτρέπει να καθαρίσουμε σωστά τις τρίχες από τη ρίζα χωρίς να τις κόβουμε, που βγαίνουν από το ιδανικό σχήμα του φρυδιού μας. Η μέθοδος που θα επιλέξουμε έχει σχέση με την πυκνότητα των φρυδιών.
  • Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός φρυδιών;
    O καθαρισμός φρυδιών είναι απαραίτητος γιατί το σχήμα των φρυδιών μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση σας και όταν βγαίνουν τρίχες εκτός σχήματος, χαλάει την ισορροπία του προσώπου.
  • Πόσος καιρός χρειάζεται για αλλαγή του σχήματος των φρυδιών;
    Το πρόβλημα υπάρχει όταν έχουμε λεπτά ή κοντά φρύδια και θέλουμε να τα παχύνουμε ή να τα μικρύνουμε. Το διάστημα ποικίλει από 1 έως 2 μήνες. Μπορείτε να κάνετε καθημερινή εφαρμογή καστορέλαιου. Αν και τότε δεν έχουν φυτρώσει νέες τρίχες στα σημεία που θέλετε, δυστυχώς δεν θα φυτρώσουν ξανά.
Μάθε την τιμή
5€
Back to top of page
Update cookies preferences