Καθαρισμός με υπέρηχο
Διάρκεια Θεραπεiας
60'

Καθαρισμός με υπέρηχο

Είναι μια εναλλακτική εξειδικευμένη θεραπεία, που πραγματοποιείται με την σπάτουλα υπερήχων, συνδυάζει την τεχνολογία της μικρό – δερμοαποξέσης μαζί με την χρήση υπέρηχων συχνοτήτων.

Ο καθαρισμός με υπέρηχους μπορεί να ξεκινήσει από την εφηβεία, όταν το δέρμα εξαιτίας των έντονων ορμονικών μεταβολών του οργανισμού, αρχίζει να αλλάζει και να εμφανίζει μαύρα και λευκά στίγματα, ακμή, ανοιχτούς πόρους, λιπαρότητα κλπ.

Ο υπερηχητικός καθαρισμός του προσώπου είναι μία μη τραυματική διαδικασία καθαρισμού. Αυτό σημαίνει ότι είναι ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς καμία παρενέργεια και ερεθισμό. Καθώς και η πλέον κατάλληλη για ασθενείς με υπερευαισθησία πόνου διότι η συσκευή παράγει υπερηχητικές δονήσεις υψηλής συχνότητας, οι οποίες δεν ερεθίζουν τις απολήξεις των νεύρων.

Τι προσφέρει ο καθαρισμός προσώπου με καθαριστικούς υπέρηχους;
Καθαρισμός με υπέρηχο

Η διαδικασία υπερήχων καθαρισμού προσφέρει αναζωογόνηση και ανανέωση. Είτε πρόκειται για σημάδια είτε για λάμψη, βοηθάει την επιδερμίδα να δεχτεί στο μέγιστο βαθμό, τα οφέλη των καλλυντικών προϊόντων και να απορροφήσει καλύτερα τα απαραίτητα θρεπτικά και ενυδατικά στοιχεία.

Αναλυτικότερα:

  • Διεγείρει την κυτταρική ανανέωση
  • Αυξάνει την αιματική κυκλοφορία
  • Απομακρύνονται με τον πιο ασφαλή τρόπο τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα
  • Μειώνει τις ρυτίδες
  • Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα ενεργοποιώντας τις αναγεννητικές διαδικασίες των κυττάρων

Μια επίσκεψη είναι αρκετή για να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα. Ανάλογα με την ποιότητα της επιδερμίδας και το ρυθμό παραγωγής σμήγματος προτείνεται οπωσδήποτε ένας καθαρισμός 2 με 4 φορές το χρόνο.

Μάθε την τιμή
50€
Back to top of page
Update cookies preferences