Μασάζ με Gua Sha
Διάρκεια Θεραπεiας
45'
Μασάζ με Gua Sha

Πρόκειται για ένα είδος μασάζ και θεραπείας μαζί!
Οι πρώτες αναφορές για την θεραπεία Gua Sha προσώπου έρχονται από το 7ο μ.Χ, στην Κίνα, Αίγυπτο και την αρχαία Ελλάδα. Το Gua Sha είναι εργαλείο ομορφιάς προσώπου από πολύτιμο λίθο. Eίναι μία θεραπεία που χρησιμοποιείται για τη αποβολή τοξινών καθώς και για την αναζωογόνηση και ανανέωση του συνδετικού ιστού στις εξωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας του προσώπου.

Οι πολύτιμοι λίθοι Gua Sha εφαρμόζονται με σταθερές ανοδικές κινήσεις πάνω σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Είναι μια ανώδυνη τεχνική ανάπλασης και σύσφιξης του δέρματος για το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ που λειτουργεί από μέσα προς τα έξω και γίνεται τόσο θεραπευτικά όσο και προληπτικά ως μέθοδος αντιγήρανσης.
Είναι μια ευχάριστη, χαλαρωτική εμπειρία ιδανική και για μικρές ηλικίες.

Εκτός από τα αισθητικά αποτελέσματα που είναι έντονα εμφανή, προσφέρει αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης, βοηθάει σε αϋπνίες, αποτοξινώνει και απαλλάσσει από άγχος και stress. Είναι ιδανική και για μικρές ηλικίες.

Πως λειτουργεί η θεραπεία Gua Sha;

Αρχικά καθαρίζουμε καλά το πρόσωπο και κάνουμε peeling για να δράσουν ακόμα πιο αποτελεσματικά οι λίθοι Gua Sha και να εισχωρήσουν πιο βαθιά.

Στην συνέχεια, πιέζουμε με τους λίθους κάνοντας ανοδικές κινήσεις και ακολουθώντας τις γραμμές του προσώπου. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε στη λεμφική αποστράγγιση και αποσυμφόρηση του προσώπου, αποβάλλοντας τοξίνες.
Η ερυθρότητα που μπορεί να προκύψει στο τέλος της θεραπείας, συμβαίνει λόγω της υπεραιμίας που δημιουργείται στην περιοχή, επειδή το Gua Sha ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία του αίματος, που αυξάνει την οξυγόνωση της επιδερμίδας. Επίσης οι μύες του προσώπου δεν κινούνται όσο οι υπόλοιποι, ούτε μπορούμε να τους διατείνουμε, έτσι με το Gua Sha τους ενεργοποιούμε και συμβάλουμε στην απελευθέρωση της πίεσης και της έντασης από το πρόσωπο. Δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα σημεία που θέλουμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

Αφού τελειώσει το μασάζ με τα Gua Sha, την ώρα που έχουν ανοίξει οι πόροι του προσώπου, εφαρμόζουμε μια μάσκα προσώπου, με μία κρέμα που απορροφάται στο μέγιστο βαθμό, κάνοντας το πρόσωπο σας ακόμα πιο λαμπερό και ανανεωμένο.

Μασάζ με Gua Sha
Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας Gua Sha;
  • Βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος
  • Ενίσχυει την κυκλοφορία του αίματος
  • Βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Επαναφέρει την ελαστικότητα
  • Ανορθώνει και ενδυναμώνει τους μυς του προσώπου
  • Απαλύνει τις βαθιές ρυτίδες και εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης
  • Βελτιώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια
  • Επαναφέρει τη λάμψη του προσώπου και συμβάλει στον αποχρωματισμό των πανάδων
  • Βοηθά στην αντιμετώπιση της ακμής
  • Επαναφέρει τη νεανικότητα στο πρόσωπο και στον λαιμό
Συχνότητα συνεδρίας

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, αλλά το καλύτερο θα ήταν μέρα παρά μέρα για να μπορέσει να ξεκουραστεί και να ανακάμψει η επιδερμίδα. Ο αριθμός συνεδριών εξαρτάται από τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

Συνδυάστε το μασάζ με ενυδάτωση προσώπου!

Μάθε την τιμή
25€
Back to top of page
Update cookies preferences