Μεσοθεραπεία με Μesoject gun
Διάρκεια Θεραπεiας
60'
Μεσοθεραπεία με Μesoject gun

Τι είναι το Mesoject Gun ;

Το Mesoject Gun αυξάνει την επιδερμική απορρόφηση, προάγοντας τον μεταβολισμό μέσω της διείσδυσης θρεπτικών ενεργών συστατικών στο δέρμα, βελτιώνοντας την υγρασία, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, τις δυσχρωμίες και άλλα δερματικά προβλήματα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο υπόλοιπο σώμα.

Πώς λειτουργεί το Mesoject Gun;

Μέσω του συνδυασμού της διαδερμικής τεχνολογίας και της ηλεκτροδιάτρησης , σχηματίζονται μικρό κανάλια στην επιδερμίδα επιτρέποντας την είσοδο θρεπτικών ουσιών στο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται η μικροκυκλοφορία του αίματος, επιταχύνοντας το μεταβολισμό και διεγείροντας το κυτταρικό πολλαπλασιασμό.

Τρόπος λειτουργίας

1.Microchip Διαδερμική τεχνολογία.
Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί μια διαδερμική τεχνολογία για την εισαγωγή θρεπτικών συστατικών στο δέρμα (όπως τα πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ).Καθώς η επιδερμίδα απορροφάει τα ενεργά συστατικά, ενεργοποιείται η μικροκυκλοφορία των τριχοειδών αγγείων, επιταχύνονται ο μεταβολισμός των κυττάρων και η εμποδίζεται η πρόωρη κυτταρική γήρανση.

2. Τεχνολογία ηλεκτροδιάτρησης| Electroporation

Η ηλεκτροδιάτρηση είναι μια τεχνική στην οποία οι στιγμιαίοι ηλεκτρικοί παλμοί (usms) χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία προσωρινών υδατικών καναλιών.Εφαρμόζεται το electroporation απευθείας στο δέρμα για την δημιουργία προσωρινών και αναστρέψιμων υδατικών καναλιών για την αύξηση της διαπερατότητας της κυτταρικής μεμβράνης. Αυτό βοηθά τα υδρόφιλα μόρια ναμμην απορροφούνται πριν εισέλθουν στο κύτταρο.

Μεσοθεραπεία με Μesoject gun
Μεσοθεραπεία με Mesoject Gun

Με την μέθοδο της Mesoject Gun Μεσοθεραπείας πετυχαίνουμε μεγάλη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών έως και 80% χωρίς την ύπαρξη μικροτραυματισμών.
Αυτή η μέθοδος μεσοθεραπείας αντιμετωπίζει επιτυχώς βαθιές και λεπτές ρυτίδες, εξομαλύνει σημάδια και δυσχρωμίες, αυξάνει την σφριγηλότητα του προσώπου βελτιώνοντας το οβάλ του και προσδίσει στο πρόσωπο μια συνολική εικόνα λάμψης και φρεσκάδας.

Μετά από μία θεραπεία, το δέρμα είναι ενυδατωμένο και ελαστικό. Μετά από έναν κύκλο θεραπειών, δερματικά προβλήματα, όπως οι διεσταλμένοι πόροι και η εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων βελτιώνονται σημαντικά. Η προσήλωση σε μια μακροχρόνια θεραπεία μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και παρέχει μια νεότερη και φωτεινότερη επιδερμίδα.

Συχνότητα συνεδριών

Η μεσοθεραπεία με το Mesoject Gun μπορεί να γίνεται μια φορά ανά 7 με 10 ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί να γίνει και τους καλοκαιρινούς μήνες και σε δέρματα πολύ ευαίσθητα, στα οποία απαγορεύονται οι διατρήσεις που γίνονται με τις άλλες μεθόδους μεσοθεραπείας.

Συχνές Ερωτήσεις
  • Η μεσοθεραπεία με το Mesoject Gun είναι επώδυνη;
    Όχι είναι μία εντελώς ανώδυνη θεραπεία και δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης.
  • Τα αποτελέσματα είναι άμεσα οράτα;
    Η μεσοθεραπεία με το Mesoject Gun, ακόμα και με μία μόνο φορά μπορεί να λειτουργήσει σαν μια καταπληκτική θεραπεία λάμψης και αναζωογόνησης, τα αποτελέσματα της οποίας φαίνονται άμεσα.
  • Πόσες συνεδρίες θα χρειστώ;
    Οι συνεδρίες που θα χρειαστείτε ποικίλουν αναλόγα το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Ενδεικτικά χρειάζονται 4 -6 συνεδρίες για την βελτίωση ρυτίδων, πανάδων και του οβάλ του προσώπου.
Μάθε την τιμή
90€
Back to top of page
Update cookies preferences